Wednesday, May 15, 2013

Nüüdseks on enamus järeltöid tehtud,sõidueksam läheneb ja suvi on kohe-kohe uksele koputamas.
Siiski on veel koolis nii palju teha - veel paar tööd + järeltööd, meedia kaitsmine ja ajaloo eksam .. Aga ma ju suudan seda !!
Kohe võtan ka kokku ennast sellega,et hakkan oma uurimustööd kirjutama,kuigi oleks vaja veidikene motti.
Viimasel ajal olen jälle seadnud ennast rohkem trenni lainele,aga nii palju on olnud segavaid faktoreid. Vahepeal käisin töövestlustel ja proovipäevadel,aga siiski avastasin,et need kohad ei ole minu jaoks . Ehk kukub siiski suvega midagi paremat ja sobivamat - otsingud jätkuvad .
Täna oli jälle see suurepärane projekti päev, mis see kord möödus vanalinnas torne otsides. Tore oli see,et meil läks jälle kõige rohkem aega,osade kohta ei leidnud mitte mingit informatsiooni ja kõige viimast torni üldsegi ei eksisteerinud. Hea töö õpetajad!
Pärast kooli hakkasin veidikene ajaloo eksami pileteid lahti kirjutama,kuid siiski see väga hästi ei edenenud. Veel jõudsin küünetehniku juures ära käia,kus täna läks rekordilised 3h ja 7 minutit,sest parandati eelmise tehniku tehtud praaki ja lobisemine läks ka lõpuks hulluks ära. Saime ka aru,et Eesti on nii väike ning jälle kellegiga ühiseid tuttavaid palju.
Homme kavatsen saada jälle trenni lainele ning võtta ette emmega väikese poetiiru.
Samuti ootan teie plaane nädalavahetuseks !


Olge musid, cheers !


No comments:

Post a Comment