Wednesday, November 13, 2013

42 000!


Avastasin, et viimasel ajal pole kooliga just nii hästi kui võiks. Endiselt uurimistööga väga ei edene, puudumisi järjest koguneb ning järeltöödesse minna ei jõua. Justkui oleks klasside ja minu vahel samad magneti pooled, mis omavahel tõukuvad.

Eile olime Kerstiga kultuursed ning käisime Draamateatris väikesel ekrkusial ning hiljem 3 tunnisel etendusel "Kollaborandid".
Saime preili Pumaniga Linnahalli statoilis autodega kokku, parkisime ära ning kuna vihma sadas, otsustasime võtta takso.
Loomulikult helistasime meie lemmikusse Uude taksosse, kus on meil juba vana tuttav Aleksandr. Kahjuks meie Aleksandr meile see kord järgi ei tulnud ning saime hoopis Aleksei. Soovisime siis draamateatri juurde saada. Aega oli meil täpselt 13-14 minutit, et sinna jõuda ja muidugi hakkas ta sõitma maailma kõige suurema ringiga. Meie suurimaks üllatuseks soovis ta meid maha panna Vene teatri juures, mille peale Kersti ütles viisakalt, et sorri see pole õige koht. Hakkasime siis seletama, kuidas õigesse kohta saada - elavad GPS'id nagu me oleme. Järgmiseks soovis ta meid maha panna Estonia juures, mille peale me ütlesime, et ka see ei ole õige koht. Lõpuks peale tuhandeid vabandusi ning liikluserikkumisi saime õiges kohas maha. Olime juba hilinenud, kuid õnneks teised ootasid meid.
Etendus ise oli päris hea, kuigi vahepeal venis ning 3h istuda mõjus tagumikule ikka korralikult.

Täna jõudsin lõpuks üle pika aja uuesti kooli, olin uhke enda üle.
Peale mitmeid töid, millega ma järjekordselt hakkama ei saanud, sai see veniv päev läbi.
Nagu tavaks saanud , on meil kolmapäevad šhopingu päevad Kerstiga, sest reedesteks pidudeks ja muudeks sündmusteks ikkagi ju outfitte vaja. Nagu alati lõpetasime jälle shopingu sellega,et minu kontojääk vähenes märgatavalt ja minu kaasvõitleja jälle ei leidnud mitte midagi -.-
Loodan, et järgmine kolmapäev me skipime.,sest muidu on halb seis.

Homme on see suurepärane neljapäev, kui mind ootab ees matemaatika töö. Loodan, et see oli hea nali ja homme seda siiski ei juhtu. Samuti sain teada, et inglise keele hinded tulevad see näda välja ehk peaks järeltöid suuremas mahus tegema hakkama.
Loodan, et suudan ennast kokku võtta ning asjad korda saada, sest sooviks ikkagi juunis selle tunnistuse kätte saada ja ühe etapi oma elust lõpetada.
Luban, et homme jõuan ka trenni, sest ma igatsen seda Arcticut, treenereid ja neid inimesi meeletult.




PS! Järgmise nädala kolmapäeval DJ Karola @ Club Mynt.. neljapäeval @ Cathouse

Cheers !

No comments:

Post a Comment